Hoe ziet een sessie eruit?

Wanneer het de eerste keer is dat je Frozen Cryo bezoekt, starten we met een intake. Tijdens deze intake vul je enkele basisgegevens in en nemen we de contra-indicaties met je door. Wanneer er geen contra-indicaties aanwezig zijn, meten wij je bloeddruk op. Wanneer dit allemaal in orde is begeleiden wij je naar de kleedkamers. Je ontvangt pantoffels, handschoenen, oorwarmers en een mondkapje.

Nadat je bent omgekleed, begeleiden wij je naar de cryo cabine. Hier zullen we je uitleggen wat je in de cabine kunt verwachten. Wanneer je de cabine instapt kom je in een ruimte waarin het -60°C is. Zo kun je alvast kennis maken met de kou. Wij laten je via een intercom weten wanneer je door kunt lopen naar de -110°C ruimte. De gevoelstemperatuur ligt in beide ruimtes hoger, dit komt omdat je in een gecreëerd klimaat verblijft en dus geen last hebt van luchtvochtigheid of de wind. In totaal verblijf je 3 minuten in de cabine.

Uiteraard blijven wij de gehele 3 minuten bij je en zullen we op regelmatige basis met je communiceren. Er is ruimte voor 4 personen in de cabine. Wanneer je met meerdere personen bent is het dus mogelijk de cabine gezamenlijk te betreden. Ben je alleen? Geen zorgen, wij hechten veel belang aan privacy. Wij zullen u dan ook nooit met onbekende mensen in de cabine zetten. Vind je het toch wat koud de eerste keer? De deur van de cabine is ten alle tijden open, dus je kunt er altijd eerder uit mocht je dit willen.

Nadat je 3 minuten in de cryo cabine geweest bent kun je onder het genot van een kopje thee opwarmen in onze Frozen lounge.

Boek Nu