Project Description

CRYO AIR

MAAK AFSPRAAK

CRYO AIR

Naast de cryo cabine kunnen we je ook plaatselijk behandelen met de Cryo Air. Dit is een apparaat wat de lucht afkoelt tot -32°C. Met een behandelslang wordt deze koude lucht op de huid geblazen, waardoor we erg plaatselijk en gericht te werk kunnen gaan. We kunnen de Cryo Air toepassen voor huidverbetering, pijnbehandelingen en blessures.

Huidverbetering

Cryo Air is een veilige en natuurlijke behandeling waarbij de huid extreem wordt gekoeld. Hierdoor neemt de doorbloeding toe, worden afvalstoffen afgevoerd en wordt er extra collageen aangemaakt. Dit heeft als resultaat dat rimpels verminderen, poriën verkleinen, acne en onzuiverheden afnemen en de elasticiteit van je huid toeneemt.

Pijnbehandeling en blessures

Voor pijnbehandelingen adviseren wij gebruik te maken van onze cryo cabine. De Cryo Air is een mooie aanvulling op de cryo cabine. Bij lokale pijnen of blessures aan bijvoorbeeld je knie, je rug of gewrichten kunnen wij het effect van de cryo cabine versterken door lokale koeling met de Cryo Air toe te passen. Dit helpt bij het verminderen van de ontsteking, zwelling of pijn in het desbetreffende gebied. 

cryo air behandeling