Project Description

VITAMINE INFUUS

MAAK AFSPRAAK

ERVAAR EEN VITAMINE INFUUS

Wat is een vitamine infuus?

Heb je een vitaminetekort? Voel je jezelf energieloos of heeft je weerstand een boost nodig? Dan ben je bij Frozen aan het juiste adres voor een IV Nutriënten Therapie, ookwel bekend als een vitamine infuus.

In de periodes waarin ons lichaam erg veel spanning ondergaat door bijvoorbeeld lange werkdagen of een zware trainingen, zal je meer vitamines nodig hebben om te herstellen. Ook kun je lang niet altijd alle voedingsstoffen uit je voeding halen.

Veel vitamines gaan er verloren doordat de voedingsstoffen simpelweg niet door het lichaam worden opgenomen. Ook ontwikkelen we vaak een routine in ons eet- en drinkpatroon waardoor we veelal dezelfde vitamines en mineralen binnen krijgen. Dit kan zorgen voor een breed scala aan klachten en een verminderde weerstand. Een vitamine infuus kan hier uitkomst bieden.

Een vitamine infuus helpt je lichaam te voorzien in de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze worden eenvoudig in het lichaam gebracht door middel van een infuus. Door te kiezen voor een vitamine infuus weet je zeker dat de vitamines direct in de bloedbaan terechtkomen en er dus geen vitamine verloren gaat.

Soorten vitamine infusen

Frozen biedt een breed scala aan vitamine infusen aan. Zo is er altijd een infuus dat bij je past. Wij werken enkel met hoogwaardige vitamines die ter plekke in een infuuszak worden toegevoegd. Het zijn dus geen voorverpakte vitamine infusen. Op deze manier garanderen wij de beste kwaliteit en de maximale effecten van de infusen.

Immuunboost

Zoals de naam al zegt geeft dit vitamine infuus je immuunsysteem een boost! Dit infuus versterkt je immuunsysteem en geeft je extra bescherming tegen virussen en ontstekingen. Naast de immuunboost hebben we ook de immuunboost+.

Dit infuus is zeer geschikt wanneer je onlangs een verkoudheid of bijvoorbeeld griep hebt gehad. Je vitamines worden aangevuld en je weerstand wordt versterkt.

Detox

Detox staat centraal bij dit vitamine infuus. De samenstelling van dit infuus helpt je lichaam te ontgiften. Je lever, galblaas en nieren worden ondersteund om de afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Bij afvalstoffen kun je denken aan medicijnen, antibiotica, alcohol, koffie, pesticiden en nicotine. Heb je een zware avond gehad? Ook bij een kater helpt dit infuus erg goed.

Sport

Bij dit infuus staat spierherstel centraal. Het geeft je spierenmassa de boost die het nodig heeft na een zware training en biedt extra support voor een belangrijke wedstrijd. Tevens verbetert het je uithoudingsvermogen.

Beauty

Dit infuus zorgt voor extra hydratatie en gaat ontstekingen in de huid tegen. De belangrijkste toevoeging aan dit infuus is glutathion. Glutation staat bekend als een van de belangrijkste antioxidanten van het lichaam. Het gaat huidveroudering tegen, ontgift het lichaam en geeft ondersteuning aan de huid, nagel en haargroei.

Vermoeidheid

Heb jij last van vermoeidheid? Slaap je slecht? Of ben je snel uitgeput, ook na een goede nachtrust? Dit infuus verhoogt de natuurlijke energieniveaus, reguleert het slaappatroon en draagt bij aan een fitter gevoel.

Relaxation

Leid jij een druk leven waarin je dagelijks tegen de klok in probeert te werken? Dit infuus helpt je energielevel te verhogen, zorgt voor een beter slaappatroon en uiteraard een relaxt, ontspannen gevoel.

boost
imuunboost
vermoeidheid
detox
sport
relaxation